eCPP.si

KDO SMO

Ekipa

V ekipi prisegamo na kombinacijo mladih in mladih po srcu :).

Vsak od sodelujočih je strokovnjak na svojem področju, in sicer so ta področja: promet in prometni predpisi, 3D grafika, 3D animacija, film, programiranje, marketing, pedagogika in andragogika.

Kaj obvladamo?

  • Izdajateljsko in založniško dejavnost

Izvajamo založniško dejavnost z izdajanjem knjig, brošur, delovnih zvezkov, e-gradiv in drugih publikacij s področja prometa in prometnega usposabljanja za vse udeležence v prometu.

  • 3D oblikovanje

Vizualiziramo lahko skoraj vsako prometno situacijo; lahko je le hipoteza ali pa realna prometna situacija npr. problematična po EuroRAP-u. Postavimo jo v določeno okolje, ter prenesemo v 3D vizualno podobo.

  • 3D animacijo

S 3D animacijo so odprte neomejene možnosti, saj lahko virtualno ponazorimo vsako prometno situacijo. Težimo k temu, da bi vse zapletene prometne situacije prikazali s pomočjo 3D animacij; vozniki s stažem in bodoči vozniki bi tako veliko bolje razumeli dogajanja (tudi napake) v cestnem prometu.

  • Grafično oblikovanje

Naša pozornost je usmerjena tako na obliko kot na vsebino. Za najboljšo možno uporabniško izkušnjo si prizadevamo ustvariti sodobne in učinkovite grafične rešitve. Vse svoje produkte tudi sami celostno oblikujemo in jih pripravimo vse do tiska. Celostno grafično »obliko« dajemo tako brošuram, priročnikom, plakatom, spletnim stranem, tiskovinam ipd.

  • Fotografijo in video produkcijo

Ljudje smo vizualna bitja, zato smo se že v začetku svojega udejstvovanja v cestnem prometu usmerili v fotografiranje različnih prometnih situacij, in sicer z različnimi udeleženci cestnega prometa. V naši foto banki se nahaja več kot 200.000 fotografij. Naša video produkcija zajema postopke od izdelave storyboarda pa vse do končnega izdelka.

Na kratko o podjetju

Začetki podjetja segajo v leto 1994. Na prometno-varnostnem področju nastopamo kot avtorji, proizvajalci in ponudniki celotne opreme za šole vožnje, prometnih učil za šole vožnje, kakor tudi osnovne šole. Smo avtorji kompleksnih multimedijskih učil, avtorji priročnikov in brošur, ki so povezane z varnostjo udeležencev cestnega prometa ter avtorji nekaterih študij povezanih z varnostjo cestnega prometa. Naši cilji nas usmerjajo v sodelovanje z Agencijo za varnost prometa, občinskimi Sveti za preventivo, ki delujejo na področju preventivne prometne varnosti, Ministrstvom za notranje zadeve, Ministrstvom za infrastrukturo, policijskimi inšpektorati … Več o nas.