Za ceno samo ene kavice na dan:

  • Se učiš iz redno posodobljenih učnih vsebin.
  • Dostopaš do filmov in 3D animacij.
  • Se učiš iz enakih slikovnih situacij kot na dejanskem izpitu CPP.
  • Dostopaš do zelo podobnih vprašanj, ki te lahko doletijo na izpitu.
  • Utrjuješ svoje znanje preko interaktivnih vmesnih testov.
  • Preko zaključnega testa preveriš svojo pripravljenost.
  • Postaneš varnejši voznik.

Načini plačila

ecpp SMS

SMS plačilo

To je najhitrejši in najenostavnejši način plačila.

Na kratko številko 4333 pošlji ključno besedo npr. ECPP B (odvisno od kategorije), po potrdtitvi prejmeš povratni SMS s kodo, ki jo vpišeš na strani s plačili, kjer so napisani tudi vsi napotki. V SMS storitvi lahko sodelujejo vsi naročniki Telekom Slovenije, Mobi uporabniki, naročniki A1, A1 Simpl uporabniki, BOB uporabniki, MegaTel uporabniki in naročniki Telemacha, ki imajo omogočene potrebne storitve in imajo ustrezno terminalsko opremo. Če imaš predplačniški paket se plačilo za storitev eCPP izvede takoj, če imaš sklenjen naročniški paket, pa bo nakup dostopa dopisan šele na mesečnem računu tvojega mobilnega operaterja.

Dostop bo omogočen takoj po vpisu kode.

UPN nalog

Univerzalni plačilni nalog (UPN) lahko najhitreje poravnaš kar preko spletne banke ali pa fizično na banki oz. pošti. Po naročilu dostopa, boš na e-pošto prejel vse podatke potrebne za nakazilo z vzorcem UPN naloga. Takoj, ko bo nakazilo vidno na našem TRR-ju, ti bomo aktivirali dostop. To traja predvidoma 1 dan, lahko pa tudi več, če se plačilo izvede izven urnika plačilnega prometa banke.

Dostop dobiš predvidoma naslednji delovni dan.

PayPal

PayPal ti omogoča plačilo s kreditno kartico ali direktno plačilo s PayPal uporabniškega računa. Ob kliku na gumb boš preusmerjen na stran PayPal-a, kjer se izvede plačilo. Za uporabo sistema PayPal potrebuješ brezplačen PayPal račun.

Po izvedenem plačilu ti bo sistem takoj omogočil dostop.