Dober voznik bom – interaktivni priročnik

24.70  z vključenim DDV

Najbolj relevantni učni pripomoček za vozniški izpit kategorije B.

Opis

Knjiga (priročnik) je v tem trenutku najbolj relevantni učni pripomoček za usposabljanje kandidatov za vozniški izpit kategorije B v SLO in zelo priljubljen tako med kandidati kot tudi med njihovimi starši. Priročnik je povsem usklajen z vsemi pravilniki.

Prav tako, pa je nepogrešljiv prometni vodnik za SPREMLJEVALCE bodočih voznikov, za MLADE voznike in za VSE VOZNIKE z izkušnjami.

Priročnik na 288 straneh, formata 20 x 24 cm postavlja nova merila za razumevanje prometnih situacij in na enem mestu celovito in  sistematično obravnava teoretična znanja  s področja varnosti cestnega prometa. Odlikuje jo VEČ KOT 1000 SPOROČILNIH SLIK; to je tudi NAJVEČJI obseg slikovnega gradiva v prometni literaturi doslej.  Zapletene situacije so upodobljene s pomočjo celostranskih slik, ki na nov in razumljiv način posredujejo vozniku inforamcijo o pravilnem ravnanju v prometu. Priročnik nas opozarja na nevarnostiuči predvidevanjuči defenzivnega ravnanja.

Priročnik je edinstven tudi v EU; dobili smo izredno veliko pohval tudi zunaj naših meja. Prav tako ima vso podporo s strani: AVP (Javna Agencije za varnost prometa RS), Ministrstva za infrastrukturo in prostor in Ministrstva za notranje zadeve.

Za razumljivejšo ponazoritev prometnih situacij je s pomočjo QR (Quick Response) kode pri nekaterih slikah na razpolago film oz. animacija. Imetniki pametnih telefonov in tabličnih računalnikov si lahko predvajate video, če imate na napravi naložen program za branje kode (QR code reader), ki je na spletu brezplačno na razpolago za skoraj vse modele telefonov.

Dodatne informacije

Teža 0.905 kg