S kolesom v šolo – delovni zvezek z e-učbenikom

14.60  z vključenim DDV

ODLIČEN IN ZELO VŠEČEN delovni zvezek S KOLESOM V ŠOLO z e-učbenikom na spletu.

Opis

V novem šolskem letu 2020/2021 je za kolesarski izpit, na razpolago ODLIČEN IN OTROKOM ZELO VŠEČEN delovni zvezek S KOLESOM V ŠOLO z e-učbenikom na spletu.

• Ima 64 strani.
• Omogoča učinkovito spoznavanje ključne snovi, tako preko samega delovnega zvezka, kot tudi preko ODLIČNIH VSEBIN NA SPLETU. Vsebine so zasnovane tako, da učenci s pomočjo vaj obdelajo vse teme, ki jih morajo obvladati, da so uspešni na izpitu in kasneje v prometu.
• Na začetku vsakega poglavja podana OBŠIRNEJŠA RAZLAGA učne snovi.
• Ima MALE PROMETNE JUNAKE – Piko, Jaka in Luko, ki učencem na prikupen način približajo posamezne naloge in kateri jih spremljajo tudi na samem kolesarskem izpitu.

Odlikujejo ga kar 3 posebnosti:
1. Opremljen je z UNIKATNO KODO (60 DOSTOPOV po 3 URE) preko katere učenci in starši dostopajo do BREZPLAČNEGA interaktivnega e-UČBENIKA na spletu, kjer jih čaka v lekcijah sistematično podana vsa učna snov, kvizi in več kot 200 animacij in filmov, ki na enostaven in učinkovit način prikažejo pravilna in napačna ravnanja v prometu.

Unikatna koda se aktivira takoj, ko se z njo prijavite in omogoča 60 brezplačnih dostopov (vsak po tri ure).

2. Na sredini delovnega zvezka sta dodani DVE PREKLOPNI STRANI, na katerih je predstavljena najvarnejša pot v šolo.
3. Posamezne naloge v delovnem zvezku so opremljene s QR kodami, ki omogočajo, da si lahko otroci in starši, za razumljivejšo ponazoritev prometne situacije, kar s pomočjo pametnih telefonov zavrtijo film oz. 3D animacijo.

Na predstavitveno stran

Dodatne informacije

Teža 0.223 kg